لیست اختراعات عباس ميرزائي
دستگاه تمام اتوماتيك بازتواني عضلات و مفاصل ، از منظر فيزيولولوژيكي كاركرد مطلوب و اثر بخشي دارد.اين دستگاه با توجه به ماهيت ديناميكي خود، هم زمان باعث وازو كانستركشن (انقباض ميرگها) و تسهيل بازگشت وريدي به طرف قلب مي شود. و نيز با توجه به اثر گرمايي اين دستگاه باعث وازوديليشن( انبساط عروقي و ميرگها) مي شود. به عبارت ديگر ، در عضلات و مفاصلي كه دچار آسيب شده اند، امكان خون رساني و تغذيه بافت آسيب ديده مي شود.از اين رو اين دستگاه براي بهبود عملكرد عضلات و مفاصل با تاثير بر دستگاه قلبي و عروقي ، اثر بخشي خود را اعمال مي كند.همچنين جايگزين كيسه يخ در تقليل اثر كبودي عضلات ورزشكاران و سرد و گرم كننده موضعي براي باز گرداندن توانايي عضلات خسته و گرفته شده اي ناشي از تمرين ورزشكاران ، بيماران اسپاسم عضلات ناشي از انقباض و انبساط عضلات كششي و موضعي به كار مي رود. كه با تنظيم خودكار ميزان درجه سرمادهي و گرما دهي و تنظيم مدت و زمان سرمادهي و گرمادهي موضعي، و ثبت واكنش يك ورزشكار و بيماردر اثر اين سرما و گرما ، يك فيزيو تراپ را در امر به تقليل رساندن اثرات خستگي و باز يافت نيروي از دست رفته كمك مي كند.قطعه اصلي دستگاه يك و يا چند المان سرد و گرم كننده (TEC) مي باشد كه با تكنيك خاصي قسمت متحرك آن به عضلات و مفاصل مورد نظر بسته مي شود واين قسمت مجهز به سنسور هاي حرارتي و برود تي مي باشد كه در امر تنظيم ميزان سرمادهي و گرمادهي به عضلات بسته شده به كار مي رود.قسمت متحرك و سرد و گرم كننده ، توسط رابطي كه مسير رفت و برگشت آب براي خنك كردن المان(TEC) لازم است و سيمهاي تغذيه و سيمهاي سنسورها ، به جعبه و باكس اصلي و متصل است. باكس حاظر مجهز به سيستم كنترل خودكار ميزان سرما دهي و گرمادهي و مجهز به رادياتور،پمپ، مخزن آب و و تغذيه كل سيستم مي باشد. با اين دستگاه مي توان خستگي ناشي از گرفتگي عضلات و مفاصل واز بين بردن كبودي ناشي از ضربه به عضلات و باز خورد وتست ورزشي و فيزيوتراپي ، در بيمارستانها، مراكز آموزشي و دانشگاهي و ورزشگاهها و ديگر مراكز فيزيولوژي را اندازه گيري و در امر كمك رساني و بازيافت توانايي از دست رفته عضلاني بيماران و ورزشكاران به كار برد.
براي اينكه سلول هاي مورد مطالعه به به صورت منفرد و پشت سر هم و بدون هيچگونه آشفتگي وارد Flow Cell دستگاه شوند نياز به يك محلول پايه كه هدايت سلول ها را بر عهده بگيرد، مي باشد. اين محلول بايستي سمي نباشد. توربولانس ايجاد نكند و يكنواختي را در سيستم حفظ كند. مانع رشد ميكروارگانيسم در طول مسير شود و هيچگونه ذره درشت نداشته باشد كه باعث ايجاد خطا در نتايج شود. به اين محلول مايع شيس گفته مي شود كه توليد آن در انحصار چند شركت محدود خارجي مي باشد و نه تنها با قيمت بالا به دست مصرف كنندگان مي رسد بلكه در شرايط تحريم دسترسي به آن محدود مي شود. ما با استفاده از اجزاي مناسب موفق به توليد اين مايع شديم كه علاوه بر اينكه نتايج حاصله از آن مشابه نتايج بدست آمده از نمونه هاي معتبر خارجي (نمونه شركت BD) است، قيمت تمام شده آن هم بسيار پايين تر از قيمت نمونه خارجي آن بوده و براي انجام فعاليت هاي پژوهشي و تشخيصي مقرون به صرفه خواهد بود
روش كامت قليايي يك روش مناسب براي بررسي سميت و اثرات محافظتي مواد روي ژنوم سلول است ولي اگر نتايج بدست آمده از آن كيفي باشند به هيچ وجه قابل مقايسه و بررسي هاي آماري در جامعه نيستند. روش ارائه شده از طرف ما يك عدد CIC50 ارائه مي دهد كه تعريف ثابتي دارد و در شرايط مختلف آزمايشگاهي و در بررسي روي مواد مختلف مي توان به اين عدد رسيد. مزيت روش ما اين است كه اعداد به دست آمده از آن قابل مقايسه با كارهاي مشابه بوده و مي توان بوسيله اين اعداد مواد ژنوتوكسيك و آنتي ژنوتوكسيك را برحسب قدرت آن ها در مقايسه با هم دسته بندي كرد.
براي بازيابي افت فشار ناشي از انتقال نفت از چاه به دستگاه¬هاي فرآوري و انتقال آن به پالايشگاه، پمپ انتقال با دبي و فشار بالا نياز است. علي رغم نياز بالاي صنايع كشور به اين پمپ، توليد داخلي نداريم و براي تامين آن از كشورهاي غربي با مشكل تحريم مواجهيم. پمپ هاي جابجايي مثبت ساخت شركت سابان صنعت سپاهان، به عنوان اولين در ايران، قابليت پمپاژ انواع سيال را در فشار هاي مختلف با دور پايين و سرعت خطي بسيار كم، بازدهي حجمي بالا در انتقال سيال، ايجاد فشارهاي خيلي بالا، توانايي جابجايي نفت سنگين، انعطاف پذيري با شرايط سيال، امكان استفاده در سرعت هاي كاري مختلف با حداقل محدوه اثر و توانايي كار 24 ساعت مطابق با استاندارد API 674 داراست. با طراحي اين نوع پمپ، براساس مهندسي معكوس دو پمپ رفت و برگشتي MIILTON ROY و با آناليز دقيق قطعات ، به يك طراحي جامع و بهينه با افزايش راندمان، دست يافته ايم.نقشه هاي طراحي شده به پيوست گزارش آمده است. اين پمپ براي كليه شركت¬هاي بهره برداري نفت و گاز، پالايشگاه ها و پتروشيمي و ساير صنايعي كه از پمپ هاي رفت وبرگشتي جهت انتقال سيال در دبي و فشارهاي مختلف استفاده مي-نمايند قابل كاربرد است.
خلاصه اختراع : جعبه فيوز هشدار دهنده سوختن فيوزها و اختلال در برق مصرفي اتومبيل ، كه عملكردش به صورت هوشمند و اتوماتيك خارج از جعبه فيوز نشان داده مي شود، موقع سوختن فيوزها ، به تفكيك آنها چراغها (ال اي دي) روشن ميشود و بوق اخطار ميزند كه كدام يك از فيوزها سوخته است .و يا در اثر جريان كشي به لحاظ جريان زياد ، پايه فيوزها از حالت فنري خارج شده ( گرم شده وگشاد مي شود) و در نتيجه با وجود سالم بودن فيوز، چون پايه هاي فيوز لق شده است ، در جريان كشي زياد خوب اتصال نمي يابد و يا سيستم متصل به آن فيوز در داخل اتومبيل ، كارش را بخوبي انجام نخواهد داد.در اين صورت باز مدار با اعلام بوق اخطار ، و با روشن شدن چراغ تعبيه شده به تفكيك كليه فيوزها، همه رانندگان و تعميركاران و سرويس كاران اتومبيل را از وجود اختلال بوجود آمده مطلع مي سازد. و ميتوان براي مدار الكترونيكي سيستم پيام رسان اين طرح شماره تلفني را تعريف كرد كه پيام اخطار سوختن فيوز و يا اختلال در جريان كشي را به شماره تلفن همراه تعريف شده ارسال نمايد. همچنين مجهز به سيستم IOT ( اينترنت اشيا) براي كنترل از راه دور و اطلاع از عملكرد سيستم برق رساني جعبه فيوز مي باشد.
در اين اختراع از يك ميكروارگانيسم مهندسي شده با نام Pichia pastoris نوتركيب كه ژن احياء كننده Cytochrome b5 reductase در آن كلون شده، استفاده گرديده است. ميكروارگانيسم مورد نظر به سلنيوم دياكسيد با حداقل غلظت يك ميليگرم در ميليليتر مقاوم بوده و از اين لحاظ گزينه¬هاي مناسبي براي ادامه آزمايشات محسوب ميشد. نانوذرات توليدي در درون مخمر نوتركيب از ابعاد حدود 150 نانومتر تهيه شد. اين ابعاد در هر سه دستگاه پارتيكل سايزر، ميكروسكوپ الكتروني و ميكروسكوپ اتمي اثبات شد. سميت نانوذرات روي سلول سرطاني T47D نيز نشان داد كه IC50 دياكسيد سلنيوم در حدود 39/8 ميكرومولار در حالي كه سميت نانو ذرات سلنيوم 200 برابر كمتر و IC50 معادل 1929 ميكرومولار است. توجه به اين نكته ضروري است كه سميت داروي استاندارد ميتوگسانترون روي اين دو رده سلولي به مراتب بيشتر بوده و اختلاف معنيداري (P<0.005) بين تمامي گروهها وجود دارد. توليد نانوذرات سلنيوم در صنايع مختلف خصوصاً در صنايع الكترونيك به عنوان نيمه رسانا اهميت دارد و توليد آن در انحصار چند شركت محدود خارجي ميباشد و نه تنها با قيمت بالا به دست مصرف كنندگان مي رسد بلكه در شرايط تحريم دسترسي به آن محدود مي شود. ما با استفاده از يك سيستم بهينه موفق به توليد شديم كه علاوه بر اينكه نتايج حاصله از آن مشابه نتايج بدست آمده از نمونه هاي معتبر خارجي است، قيمت تمام شده آن هم بسيار پايين تر از قيمت نمونه خارجي آن بوده و براي انجام فعاليت هاي پژوهشي و صنعتي مقرون به صرفه خواهد بود.
استفاده از فيلترهاي LCL محبوبيت زيادي در سيستم هاي الكترونيك قدرت متصل به شبكه دارد زيرا كه داراي هزينه ي كم و كارآيي ديناميكي قابل قبولي است. مزيت فيلتر LCL در مبدل هاي توان بالا برجسته تر خواهد بود. علي رغم چنين مزايايي، استفاده از فيلتر LCL مشكلات خاص خودش را دارد. توجه بيشتري بايد به ناپايداري ايجاد شده توسط امپدانس صفر در پاسخ فركانسي فيلترهاي LCL معطوف شود. در مقايسه با فيلتر L يا LC، استفاده از فيلتر LCL يك انتخاب بهتري براي كاهش هارمونيك هاي فركانسي كليد زني با استفاده از اندوكتانس كوچكتري است. اما استفاده ازفيلتر LCL ممكن است باعث ايجاد رزونانس كه يك مشكل اساسي براي پايداري سيستم هاست؛ گردد. در اين اختراع استراتژي كنترل توان دو حلقه اي كه شامل حلقه خارجي جريان شبكه و حلقه داخلي جريان خازن فيلتر است، براي يك مبدل متصل به شبكه با يك فيلتر LCL پيشنهاد داده شده است تا كنترل خطاي توان خروجي براي تئوري PQپياده سازي گردد و از آن تابع انتقال سيستم استخراج شود. بعلاوه جزئيات طراحي پايداري سيستم به دقت ارائه ميشود. استفاده از جريان خازن فيلتر در حلقه داخلي به ميرايي رزونانس كمك ميكند و حاشيه پايداري سيستم را بهبود مي دهد.
موارد یافت شده: 7